Aanvragen

Topkoks

Elk MAMAdiner is exclusief samengesteld door een topkok. Hieronder zie je welke topkoks meedoen met het MAMAdiner. En welk MAMAdiner zij hebben samengesteld.

 De koks doen belangeloos mee met het MAMAdiner omdat ze graag een bijdrage willen leveren aan Orange Babies. Maar ook omdat ze het belangrijk vinden dat jij als moeder verwend wordt met een gezond en lekker MAMAdiner in je kraamtijd. Want tenslotte heb jij een top prestatie geleverd!


Caspar Bürgi  voor het 'kook het zelf' MAMAdiner

Caspar Bürgi

Caspar Bürgi (1968, eigenaar van van catering bedrijf 'Hotkitchen' en restaurant OAK (Bentveld) en dagelijks op TV te zien bij KoffieTijd (RTL4)  heeft al een lange culinaire loopbaan achter de rug. Op zijn CV staan meerdere sterrenzaken (oa De Hoefslag, halve maen en De Graaff). Maar ook bij Food&Fit, Apperetivo en Born2Cook. Caspar's ambitie blijkt ook uit zijn vele vakdiploma's.

Caspar is voorstander van gebruik van duurzame en biologische producten.Hij werkte onlangs mee aan een campagne voor het gebruik van biologische producten, hij is ambassadeur van 'Noordhollandse grond' , 'Proeftuin Amsterdam' en promoot hij gezond en verantwoord eten op scholen.

Gezond en lekker is zijn Passie!

Luister hier naar Caspar over zijn MAMAdiner

Restaurant OAK, Bentveld

Hotkitchen 


Herman den Blijker kookt voor Kraamzorg Rotterdam

Herman den Blijker

Chef-kok, eigenaar van restaurant Las Palmas en bekend van televisie: Den Blijker is een culinair instituut. Den Blijker gebruikt zijn voorbeeldfunctie om bij de consument meer gevoel te ontwikkelen voor goede producten want: echte kookkunst begint bij de basis. Herman den Blijker is een man van de wereld, die weet waar je goede spullen koopt en waar je de betere adressen moet vinden.

Lees hier wat Herman zegt over zijn MAMAdiner van Kraamzorg Rotterdam

Restaurant Las Palmas, Rotterdam

 


François Geurds kookt voor Kraamzorg Rotterdam

François Geurds

François Geurds, chef/patron (meesterkok sinds 2010) van restaurant Ivy in Rotterdam. Geopend in maart 2009 en sinds november 2009 in het bezit van zijn eerste Michelin ster. Francois Geurds voelde zich vereerd om als eerste chef, samen met Herman den Blijker, mee te doen aan het MAMAdiner. Als zoon van een Arubaanse moeder en een Hollandse vader is liefde en passie voor het vak hem met de paplepel ingegoten. U ben van harte welkom in:
Restaurant Ivy, Rotterdam

Lees hier wat Francois zegt over zijn MAMAdiner van Kraamzorg Rotterdam. 


Ron Blaauw kookt voor De Kraamvogel

Ron Blaauw

Ron Blaauw is ruim 20 jaar actief als chefkok en heeft samen met zijn team een prachtig bedrijf opgebouwd. Met natuurlijk als ultieme beloning de 2 Michelinsterren voor zijn restaurant Ron Blaauw, dat nu in Amsterdam gevestigd is!

Zolang het maar over het verwennen van de inwendige mens gaat stort Ron Blaauw zich met ziel en zaligheid overal op. Ron vindt het geweldig om zijn kennis over het vak over te dragen aan zoveel mogelijk mensen. Daarom bedacht Ron Blaauw graag de receptuur voor het MAMAdiner van de Kraamvogel.

www.ronblaauw.nl

Lees hier wat Ron zegt over zijn MAMAdiner van De Kraamvogel


Rudolph van Veen kookt voor Thebe Kraamzorg

Rudolph van Veen

Meesterkok, Meesterpatissier Rudolph van Veen is bekend van televisie en geniet volop van zijn mogelijkheden om een ieder te kunnen inspireren met zijn kookpassie.

Ook is hij wereldreiziger, het tv programma The Taste of Life bracht hem overal, een gelegenheid die hij volop benut heeft om zich de geheimen van de internationale keuken eigen te maken.

Binnenkort zal hij zijn culinaire kwaliteiten dagelijks aan u voorschotelen via 24 Kitchen.

www.24kitchen.nl

Lees hier wat Rudolph zegt over zijn MAMAdiner van Thebe kraamzorg


Gilbert van der Heide kookt voor Isis Kraamzorg

Gilbert van der Heide

 Gilbert van der Heide, Chef-kok bij Restaurant Frouckje State in het Friese dorpje Ryptsjerk (Rijperkerk), kookt met veel passie en creativiteit. Hij is een leergierige, jonge en ambitieuze Chef. Behaalde in 2008 zijn eerste Michelin ster. Vind het heerlijk om zijn ideeen en creativiteit met anderen te delen.

www.frouckjestate.nl 

Lees hier wat Gilbert zegt over zijn MAMAdiner van Isis Kraamzorg


Jilt Cazemier kookt voor Isis Kraamzorg

Jilt Cazemier

 Jilt Cazemier, Chef-kok en eigenaar van restaurant de Vlindertuin in Zuidlaren, kookt met gevoel en liefde. Hij heeft zichzelf alles aangeleerd en staat inmiddels al ruim 13 jaar in de keuken. Jilt Cazemier behaalde in 2007 zijn Michelin ster en deelt zijn kookervaring graag met anderen.

www.restaurant-devlindertuin.nl

Lees hier wat Jilt zegt over zijn MAMAdiner van Isis Kraamzorg


Seb Smit kookt voor Isis Kraamzorg

Seb Smit

 

www.restaurantdelindenhof.nl/

Lees hier wat Seb zegt over zijn MAMAdiner van Isis Kraamzorg