Aanvragen

over het MAMAdiner

Je kraamtijd is een hele bijzondere tijd waarin er best veel op je af komt. Gezond (en lekker) eten is juist in je kraamtijd en de maanden daarna heel belangrijk!

Het MAMAdiner bestaat sinds 2011 en is een bijzonder diner op basis van receptuur van bekende topkoks .


Hoe werkt het?

Er zijn 3 mogelijkheden voor het aanvragen van een MAMAdiner:

    1. het MAMAdiner van Kraamzorg voor jezelf aanvragen bij je eigen kraamzorgorganisatie
    2. het MAMAdiner van Kraamzorg cadeau geven via een deelnemende kraamzorgorganisatie aan een nieuwe mama
    3. het 'kook het zelf' MAMAdiner van Caspar Bürgi cadeau geven en zelf  bereiden voor een nieuwe mama

1: Het MAMAdiner van Kraamzorg zelf  aanvragen bij je eigen Kraamzorgorganisatie

Het MAMAdiner van kraamzorg wordt aangeboden door verschillende kraamzorgorganisaties in Nederland. Voor elke kraamzorg organisatie is de receptuur van hun MAMAdiner exclusief samengesteld door bekende topkoks.

Lees hier meer over het MAMAdiner van kraamzorg zelf aanvragen


2: Het MAMAdiner van Kraamzorg cadeau geven

Als jouw zwangere vrouw, vriendin of dochter kraamzorg ontvangt van een kraamzorg organisatie die het MAMAdiner aanbiedt, kan je het MAMAdiner van kraamzorg cadeau geven.  De  kraamverzorgende bereidt namens jou het MAMAdiner voor haar in de kraamweek.

Lees hier meer over het MAMAdiner van kraamzorg cadeau geven.


3: 'kook het zelf' MAMAdiner van Caspar Bürgi cadeau geven

Vanaf 8 mei 2012 kun je het 'kook het zelf' MAMAdiner aanvragen. Dit MAMAdiner kan iedereen gemakkelijke zelf koken voor een nieuwe mama en is natuurlijk super leuk om cadeau te geven! Niet alleen in de kraamweek maar juist ook in de periode erna. Een nieuwe mama verwennen met een bijzonder diner, speciaal samengesteld door Caspar en met liefde en aandacht bereid door je eigen geliefden, wat wil je nog meer?

 Lees hier meer over het 'kook het zelf' MAMAdiner van Caspar Burgi cadeau geven.

Bekijk hier hoe het MAMAdiner van Caspar eruit ziet.


Orange Babies

25% van de omzet per MAMAdiner wordt gedoneerd aan Orange Babies.


Waardebonnen

Bij het MAMAdiner ontvang je de vrolijke MAMAdiner boodschappen shopper en diverse waardebonnen van mooie  merken.  Niet zomaar een paar bonnen maar met zorg en aandacht door het MAMAdiner geselecteerde aanbiedingen! Als je het MAMAdiner aanvraagt ontvang je nog een jaar lang alle nieuwe waardebonnen per mail van ons! Bovendien wordt onder elke 100 mama's een prachtige  'Dame de Paris' maternity set van marlies|dekkers verloot . Leuk toch?


Wat kost het MAMAdiner?

Het MAMAdiner kost €22,50. 25% hiervan wordt gedoneerd aan Orange Babies. De prijs voor het MAMAdiner is inclusief de MAMAdiner shopper en diverse waardebonnen en cadeautjes en exclusief ingrediënten.   Alle ingrediënten zijn goed betaalbaar en in de supermarkt verkrijgbaar. Zo kan je zelf bepalen met hoeveel personen en hoeveel gangen je wilt eten en dus ook hoeveel je wilt uitgeven.


Klik hier voor een totaaloverzicht van alle veelgestelde vragen