Aanvragen

'Kook het zelf' mamadiner van Caspar Bürgi cadeau geven

Na vier heerlijke MAMAdiner's die door je eigen kraamverzorgende bereid worden, is het 'kook het zelf' MAMAdiner van Caspar Bürgi vanaf 8 mei 2012 verkrijgbaar. We zijn er super trots op en blij mee dat Caspar zich aan het MAMAdiner verbonden heeft en een geweldig menu heeft samengesteld!

Luister hier wat Caspar vertelt over zijn MAMAdiner!

Het 'kook het zelf' MAMAdiner  kan door iedereen voor een nieuwe mama bereid worden. Niet alleen in haar kraamweek, maar juist ook in de weken en maanden erna. Wat is nou specialer dan met aandacht en liefde Caspar's heerlijke MAMAdiner bereiden voor een nieuwe mama die een topprestatie geleverd heeft! Een mooier kraamcadeau kan een nieuwe mama zich niet wensen toch?

Je bestelt het 'kook het zelf' MAMAdiner op de site. Je betaalt  met IDEAL  en je krijgt de MAMAdiner cadeaubox met: boodschappenshopper, alle cadeautjes en waardebonnen thuisgestuurd. Inclusief de menukaart, een instructie DVD waarop Caspar jou laat zien hoe je zijn gerechten kan bereiden. Ook ontvang je de (stap voor stap) uitgewerkte receptuur. Alleen nog even boodschappen doen en je kunt aan de slag met jouw MAMAdiner!

Als je het aanvraagformulier invult kun je ook gelijk het MAMAdiner kookschort met korting bestellen!

Het 'kook het zelf'  MAMAdiner kost  22,50 euro (exclusief verzendkosten en ingrediënten). Per MAMAdiner doneren we 25%  aan Orange Babies.

Klik hier om het menu van Caspar te bekijken!

Klik hier om het 'Kook het zelf' MAMAdiner cadeau te geven.

Klik hier voor een overzicht van alle veelgestelde vragen