Aanvragen

over Orange Babies

25% van de omzet per MAMAdiner wordt gedoneerd aan Orange Babies.

Orange Babies is een stichting die als voornaamste doel heeft zwangere vrouwen met hiv en hun baby's in Afrika te helpen. Ook biedt Orange Babies steun aan kinderen die geïnfecteerd zijn met het virus of er direct mee te maken hebben. Dit doet Orange Babies onder andere in de vorm van het bieden van een melkprogramma en het bouwen van weeshuizen, kraamklinieken en opvanghuizen waar deze vrouwen en kinderen terecht kunnen.

Tevens wil Orange Babies mensen in Nederland, en het liefst heel Europa bewustmaken van de problemen van hiv/aids in Afrika. Orange Babies zamelt geld in door creatieve evenementen te organiseren: tentoonstellingen, modeshows, muziek en sport. Orange Babies is zich als kleine organisatie terdege bewust van de immense omvang van de aidsproblematiek. Echter: afwachten is geen optie. Daarom zetten wij ons iedere dag weer in voor de mensen die ons het hardst nodig hebben!

14
Print deze kaart uit en vul deze vervolgens ingevuld naar Orange Babies. Het ondersteunen van de projecten kost geld en daarom hebben we de hulp van MAMAdiner en jou hard nodig!

pdf bestand:
application/pdf icondonateurskaart_orangebabies.pdf