Aanvragen

Nieuws

09.01.2012

vier michelin sterren voor nieuw MAMAdiner van Isis Kraamzorg!

 We zijn er trots op om julie in het eerste nieuwsbericht van 2012 te kunnen vertellen over de lancering van het MAMAdiner van Isis Kraamzorg op 7 februari a.s. Isis levert kraamzorg in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

De receptuur van het MAMAdiner van Isis kraamzorg is samengesteld door een waar sterrenteam van nieuwe chefs: Gilbert van der Heide van restaurant Frouckje State in Friesland (1 michelinster), Seb Smit  van restaurant de Lindenhof in Overijssel (2 michelinsterren) en Jilt Cazemier van restaurant de Vlindertuin in Drenthe (1 michelinster).

Voor de lancering worden alle verloskundigen uit het werkgebied van Isis kraamzorg uitgenodigd  voor een diner in Frouckje State waar een team van kraamverzorgenden onder leiding van hun 'sterrenchef's' en kooktrainer Leonie van Mierlo het MAMAdiner zal gaan bereiden en serveren. Daarnaast geeft Orange Babies een presentatie over het werk wat zij doen voor zwangere vrouwen en hun kinderen in Afrika. Alle  informatie is te lezen in de persberichten van TRiplePpr

 


< Terug   |   Bekijk alle nieuwsberichten >