Aanvragen

Nieuws

08.02.2012

Succesvolle lancering vierde MAMAdiner: Isis Kraamzorg

Dinsdagochtend 7 februari 2012 om was een groep de kraamverzorgenden van Isis kraamzorg paraat in restaurant Frouckje State voor de 'Mis en place' van hun MAMAdiner. Onder leiding van Leonie van Mierlo, onze super MAMAdiner kooktrainer, hebben de kraamverzorgenden de hele dag hard gewerkt in de keuken en alle voorbereidingen getroffen om 's avonds een heerlijk menu op tafel te zetten. 

De receptuur van het MAMAdiner van Isis kraamzorg is samengesteld door een team van 3 sterren chef's: Gilbert van der Heide van Frouckje State, Jilt Cazemier van de Vlindertuin en Seb Smit van de Lindenhof.

De gasten van het lanceringsdiner waren een restaurant vol verloskundigen uit de vier provincies van het werkgebied van isis kraamzorg (Friesland, Groningen, Drente en Overijssel).

Naast lekker eten was er ook een informatief programma. Ingrid Heidema (directeur Isis Kraamzorg) heeft de nieuwe zwangerschAPP van Isis gepresenteerd, Marieke Sprietsma vertelde alle 'ins & outs' van het MAMAdiner. De avond werd afgesloten met het gezamenlijk kijken naar een indrukwekkend reisverslag van Fiona Hering over het werk van Orange Babies in (Zuid) Afrika. Bij vertrek werden alle gasten door Weleda nog verwend met een heerlijke granaatappel douchecreme. 

Moe en super voldaan hebben we rond middernacht de avond afgesloten en is het vierde MAMAdiner een feit! Vanaf vandaag kunnen alle mama's van Isis kraamzorg genieten van het MAMAdiner, bereid door je eigen kraamverzorgende en lekker in je eigen huis!

 


< Terug   |   Bekijk alle nieuwsberichten >