Aanvragen

Nieuws

18.06.2011

MAMAdiner aangeboden aan mama's geboortegolfje Ambonstraat in Meppel

Esther van Dalen (directeur van De Kraamvogel) heeft gisterochtend het MAMAdiner aangeboden aan de drie gezinnen waar in 1 week in de zelfde straat in Meppel drie zoons zijn geboren. Eerder deze week besteedde de

telegraaf

aandacht aan het geboortegolfje in de Ambonstraat in Meppel.

Deze drie gezinnen hebben De Kraamvogel gekozen om thuis verwend te worden met goede kraamzorg. Anita, Anja en Janique zijn de bevlogen kraamverzorgenden die samen met Esther van Dalen, directeur van De Kraamvogel, deze jonge gezinnen op zaterdag 18 juni een

De receptuur van het MAMAdiner van de Kraamvogel is samengesteld door de bekende topkok Ron Blaauw en wordt bereid door de eigen kraamverzorgende bij het gezin thuis.

De Kraamvogel heeft het MAMAdiner vanaf deze maand als extra verwennerij opgenomen als onderdeel van andere aanvullende producten en diensten voor de kraamzorg.

Terwijl Pepijn, Floris en Julian (de drie pas geboren jongens) zorgzaam worden opgevangen door de kraamverzorgende, mogen de ouders genieten van het heerlijke MAMAdiner. De ouders zijn allemaal enthousiast over het MAMAdiner. Het diner zal op een later tijdstip worden gekookt door de speciaal opgeleide MAMA-kok Anja Runhart.

152

 


< Terug   |   Bekijk alle nieuwsberichten >