Aanvragen

Nieuws

23.02.2011

Leonie van Mierlo, chef-kok uit de stal van Cas Spijkers, kooktrainer van het MAMAdiner!

Het eerste MAMAdiner van Francois Geurds & Herman den Blijker, wordt sinds twee weken bij moeders thuis bereid door de kraamverzorgenden van Kraamzorg Rotterdam en omstreken.

De kookworkshops voor de Rotterdamse kraamverzorgenden zijn verzorgd door kandidaten van Hermans kookeiland (Jenneke Ewals, Marlies van Dam, Jurgen de Ruijter en Eline Prince). Zij hebben dit gedaan naast hun reguliere drukke baan.

Omdat de belangstelling voor het MAMAdiner in het hele land groot is zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe partner voor het uitvoeren van de kookworkshops van het MAMAdiner buiten Rotterdam. We zijn er heel trots op dat Leonie van Mierlo (www.icileonie.nl) de nieuwe kooktrainer is van het MAMAdiner. Leonie is een veelzijdig chef-kok uit de stal van de befaamde meester-kok Cas Spijkers. Onder zijn leiding heeft Leonie jarenlang (van 1996 tot 2004) als persoonlijk assistent een grote variëteit aan culinaire opdrachten verricht. Zowel in zijn sterren restaurant, als op locatie in binnen- en buitenland. Daarna heeft zij als chefkok wereldwijd gekookt voor de rich & famous op exclusieve luxe-jachten.

Sinds 2008 heeft leonie haar eigen (kook)bedrijf en werd ze in 2009 door de Rabobank van de regio Utrecht uitgeroepen tot meest succesvolle startende ondernemer van het jaar!

Leonie start binnenkort met de eerste workshops voor de Kraamvogel. De grootste kraamzorgorganisatie van Nederland en de volgende kraamzorgorganisatie die het MAMAdiner gaat leveren. Welke topkok de receptuur van het MAMAdiner voor de Kraamvogel gaat samenstellen houden we graag nog even geheim!

112

 


< Terug   |   Bekijk alle nieuwsberichten >