Aanvragen

Nieuws

08.06.2011

Lancering MAMAdiner De Kraamvogel bij Ron Blaauw groot succes!

Maandagavond 6 juni waren de eerste kraamverzorgenden om 11 uur 's ochtends al paraat in de keuken van restaurant

Ron Blaauw

in Amsterdam. Een diner met 90 gasten vraagt veel voorbereiding. Vooral als het niet je dagelijkse werk is.

Rond 18 uur druppelden de eerste verloskundigen uit de regio van De Kraamvogel binnen. Om half 7 waren alle 90 verloskundige gasten gearriveerd en heette Esther van Dalen (directeur van De Kraamvogel) alle gasten van harte welkom.

Naast de gasten waren er ook diverse fotografen en twee tv ploegen aanwezig. Salto Amsterdam en RTL4 voor het programma Enjoy Life. Sanne en Arno (presentatoren Enjoy Life) hebben heerlijk meegegeten en ondertussen gesproken met de kraamverzorgenden die in de keuken onder leiding van Ron Blaauw hun MAMAdiner aan het bereiden waren voor de gasten. Met Orange Babies over hun werk in Afrika. Met Esther van Dalen over de motivatie om het MAMAdiner aan de klanten van De Kraamvogel aan te bieden en uiteraard met chef Ron Blaauw over zijn menu.

Het was een zeer geslaagde avond waar iedereen genoten heeft van het MAMAdiner. En waarin iedereen het met mij eens is dat er eigenlijk geen reden is om niet voor het MAMAdiner te kiezen! Vanaf vandaag kunnen alle moeders het MAMAdiner bij de Kraamvogel aanvragen!

Ps: de uitzending van Enjoy Life is op: zondag 12 juni om 11 uur RTL4 en herhaling zaterdag 18 juni om 10 uur.

143

 


< Terug   |   Bekijk alle nieuwsberichten >