Aanvragen

Nieuws

13.04.2012

Dit dessert gun je toch alle nieuwe mama's van Nederland!

 Het MAMAdiner wordt door vier prachtige kraamzorgorganisaties in Nederland aangeboden. Elk met een uniek menu, samengesteld door hun 'eigen' topkok! 

Rond moederdag lanceren we onze nieuwste variant: het 'selfmade' MAMAdiner. Een 'doe het zelf' variant die je zelf voor een nieuwe mama kan bereiden. De receptuur is samengesteld door een bekende chefkok waarvan we binnenkort de naam bekend maken. Je ontvangt het 'cadeau pakket' thuis, inclusief een instructie DVD waarop de chef jou laat zien hoe je zijn MAMAdiner kunt bereiden voor een neiuwe mama.

Ook van dit MAMAdiner gaat 25% van de omzet! naar Orange Babies! Precies genoeg om per MAMAdiner 9 manaden hiv medicatie te betalen voor een zwangere vrouw in Afrika. Zodat ook haar kindje hiv vrij geboren kan worden.

Ook bij het selfmade MAMAidner ontvang je mooie waardebonnen en cadeautjes (twv 150 euro) van mooie bedrijven zoals Walt Disney, Weleda. Esprit, een luister DVDtje van de Disney club, SnoozeBaby en een gratis High Team bij StroomRotterdam. Bovendien ontvang je nog een jaar lang ook alle nieuwe waardebonnen die eraan komen!

Wij hopen dat alle nieuwe mama's van Nederland (en daarbuiten...) binnenkort verwend worden met een MAMAdiner! Bereid door de eigen kraamverzorgende of... door jou!


ps: dit dessert gun je toch alle nieuwe mama's van Nederland.....

 

 

 


< Terug   |   Bekijk alle nieuwsberichten >