Aanvragen

Nieuws

09.05.2012

Caspar Bürgi verwent nieuwe mama's!

 

We zijn er super trots op en heel blij mee dat Caspar Bürgi (onder andere bekend van RTL4's KoffieTijd) het gezicht is van het 'kook het zelf' MAMAdiner! Het 'kook het zelf' MAMAdiner is de nieuwste variant van het MAMAdiner en vanaf vandaag (9 mei 2012) verkrijgbaar.

Caspar heeft vier heerlijke gerechten samengesteld die je zelf voor een nieuwe mama kunt bereiden in haar kraamtijd en de weken of maanden daarna! Het leukste kraamcadeau wat je kunt geven! Na het leveren van een topprestatie (want dat is een bevalling wat ons betreft zeker!) ontvang de nieuwe mama een heerlijk door jou zelf met liefde bereid MAMAdiner!  

Luister hier wat Caspar vertelt over zijn MAMAdiner!

Als Caspar's  MAMAdiner op onze site bestelt ontvang je het 'kook het zelf' pakket met: de vrolijke MAMAdiner boodschappen shopper, alle waardebonnen en mini cadeautjes (twv 150 euro!), de menukaart van Caspar, 'stap voor stap' uitgewerkte receptuur en de instructie DVD waarop Caspar jou laat zien hoe je zijn menu kunt bereiden.

Bovendien maakt 'jouw' nieuwe mama kans op het winnen van een maternity lingerieset uit de 'Dame de Paris' lijn van marlies|dekkers !

Ook met Caspar's MAMAdiner steun je Orange Babies, want 25% van de omzet per MAMAdiner doneren we aan Orange Babies. Waarmee zij zwangere vrouwen in Afrika met hiv en hun baby's kunnen helpen!

We wensen je een smakelijk MAMAdiner en Caspar rakteert je graag op een gratis glas Cava in zijn restaurant OAK in Bentveld!

Vraag Caspar's 'kook het zelf' MAMAdiner nu gelijk aan!

 


< Terug   |   Bekijk alle nieuwsberichten >