Aanvragen

Mama's over het MAMAdiner

Dat wij enthousiaist zijn over het MAMAdiner zal niemand verbazen. Maar wie kan nou beter iets vertellen over het MAMAdiner dan de nieuwe mama's die inmiddels van het MAMAdiner hebben kunnen genieten. Onderstaand hun verhaal.


Kraamverzorgende Ans en zus Monique verwennen Danielle Farber-Komen met Ron Blaauw's MAMAdiner!

februari 2012

 

"De kraamzorgconsulente vertelde ons voor het eerst over het MAMAdiner. 's avonds heb ik gelijk op de site van MAMAdiner gekeken en was ik al enthousiaist. Lekker verwend worden en ook nog eens Orange Babies steunen. Een duidelijke win-win, dus we hebben ons gelijk aangemeld. Mijn zusje Monique en onze kraamverzorgende Ans van De Kraamvogel hebben het bijzondere drie gangen menu van Ron Blaauw bereid.De borden waren bij elke gang fantastisch opgemaakt en het eten smaakte heerlijk! Het MAMAdiner was voor ons de manier om als kersverse ouders echt verwend te worden. We konden op deze avond onze gedachten even op iets anders zetten dan alleen te denken aan voedingen, slaapgebrek en plas- en poepluiers. Wij blijven vooral het MAMAdiner promoten zodat nog meer kersverse ouders verwend kunnen worden tijdens hun kraamtijd en we zo gezamenlijk Orange Babies steunen!"


 

Amarins de Jong en Marcel Moes genieten als eerste van het MAMAdiner van Isis Kraamzorg

februari 2012

Wij hadden de eer als eerste gebruik te mogen maken van het MAMAdiner via Isis. Vanwege de feestelijke gebeurtenis, de geboorte van onze zoon Pepijn, hadden we Pake, Beppe en oma ook uitgenodigd om gezamenlijk te genieten van het door onze kraamverzorgster Agnes van Ruitenbeek klaar gemaakte diner. Het was net alsof we thuis uit eten gingen! De tafel was mooi gedekt en de gangen werden door Agnes geserveerd. We hadden gekozen voor het vlees hoofdgerecht. Vooraf kregen we een salade met zalm en garnalen. Hierna volgde biefstuk met warme groenten en aardappel rozetjes. Als dessert hadden we verse sinaasapplebavarois en zelf gebakken kniepertjes met ijs. We vonden het erg lekker! Niet teveel of te weinig, precies goed. Zo thuis eten was ook erg gezellig. Omdat je als kersverse ouders nog niet topfit bent, is het fijn dat je gewoon thuis kan blijven. Toch is het heel feestelijk om zo deze bijzondere gebeurtenis te vieren. Je wordt even helemaal verwend!

 


Mariska van Driel & Bart Bekkers genieten van Rudolph's MAMAdiner

december 2011

 

Op de zesde dag van onze kraamtijd hadden we met onze kraamverzorgster Anja Verhagen van Thebe afgesproken om van het MAMAdiner te gaan genieten. Anja heeft in de keuken gestaan met soms wat hulp van onze oudste dochter. Het enthousiaisme waarmee onze kraamverzorgster aan de slag is gegaan was erg leuk om te zien! De verwachting die wij hadden na het lezen van het menu van Rudolph van Veen is 100% goed tot zijn recht gekomen in alle 3 de gangen! Er werd echt een heerlijk en prachtig gepresenteerd menu op tafel gezet. Precies waar we samen aan toe waren na enkele korte nachtjes slapen.Een regelrechte aanrader voor iedereen die van lekker eten en ontspannen tafelen houdt. Even lekker verwend worden...

ps: alle MAMAdiner mama's van Thebe kraamzorg krijgen korting bij Mariska's Baby Sensory workshops !

 


Chantal Spruijt, eerste MAMAdiner klant van Kraamzorg Rotterdam

februari 2011

"Op de laatste dag van de kraamzorg hebben wij mogen genieten vanhet MAMAdiner. We hadden gekozen voor Zalm met gemarineerde ananas. Het was heel fijn om in de watten gelegd te worden in de kraamtijd. Nu er ook nog eens een heel diner gekookt werd, was onze kraamweek compleet! Het eten was heerlijk! Zeker een aanrader om je kraamweek mee af te sluiten!"


 

Marion van Marle over Ron Blaauw's MAMAdiner van De Kraamvogel

juli 2011

"We vonden het erg leuk om met Marianne Bos, kraamverzorgende van De Kraamvogel, bij te praten omdat ze ook de kraamtijd van onze oudste dochter heeft gedaan. Het eten was voortreffelijk, echt enorm lekker! Net als in de betere restaurants. De finesse van Ron Blaauw proefde je heel goed. Het is niet heel goedkoop, maar als je uit eten gaat ben je veel meer kwijt! Tussen de gangen door kon ik mijn zoontje voeden. Lekker relaxed. Het MAMAdiner onderstreepte het geluksgevoel van de Kraamtijd".


 Jolanda & Joep Brekelmans-Nooijens over het MAMAdiner van Thebe Kraamzorg

september 2011

"In de kraamweek hebben we in overleg met onze lieve kraamverzorgende Elly een 
avond uitgezocht waarop ze het MAMAdiner voor ons zou bereiden. Ze heeft er werkelijk een feestje van gemaakt voor ons! Ik lag nog boven in mijn kraambed en de hele dag rook ik al lekkere geuren vanuit de keuken naar boven komen. Toen ik 's avonds beneden kwam, was het net alsof ik een restaurant binnen stapte. Elly had de tafel mooi gedekt, kaarslicht brandde, het hele huis was aan kant en het voorgerecht wrerd geserveerd. Het was een gezond en heerlijk dinertje, waar mijn man en ik heerlijk van hebben genoten! Deze pure verwennerij kan ik iedereen in haar kraamweek aanbevelen!"