Het MAMAdiner voor werkgevers

Naast de MAMAdiner variant die door de kraamverzorgende bij de moeder thuis bereid wordt in de eerste week na de bevalling is vanaf 8 mei 2012 het 'kook het zelf ' MAMAdiner van Caspar Bürgi verkrijgbaar. Het MAMAdiner wat je als origineel  'doe het zelf' pakket cadeau kunt geven.

Ook bij de medewerkers van uw bedrijf worden jaarlijks baby's geboren. Elke keer is het een uitdaging om een leuk cadeautje te kopen namens uw bedrijf. Met het 'kook het zelf' MAMAdiner geeft u uw medewerkers een origineel cadeau en steunt u bovendien Orange Babies. Per MAMAdiner wordt 25% van de omzet gedoneerd aan Orange Babies.

Ook kunt u als bedrijf een waardebon aanbieden aan alle nieuwe mama's van het MAMAdiner. Een waardebon van het MAMAdiner is een sympathieke manier om als bedrijf onder de aandacht te komen van jonge gezinnen.

Vul het formulier in als uw bedrijf belangstelling heeft om 'kook het zelf' MAMdiner  cadeau te geven aan medewerkers (of relaties) die een kindje krijgen. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Zoals bijvoorbeeld het 'custom made' aan bieden van het MAMAdiner: " dit MAMAdiner van Caspar Bürgi wordt je aangeboden door de Vliegende Hollander". Ook kunnen we het MAMAdiner kookschort laten bedrukken met het logo van uw bedrijf.

Wij denken graag met u mee hoe u uw medewerkers en relaties die een kindje krijgen kunt verwennen met het MAMAdiner!

Uw organisatieUw gegevens
M       V
Los de som op (anti-spam)
4 + 4 =