Aanvragen

MAMAdiner van kraamzorg zelf aanvragen

De receptuur is per deelnemende kraamzorgorganisatie exclusief voor hen samengesteld door een bekende topkok. Kraamverzorgenden hebben een kookworkshop gevolgd om de receptuur van hun eigen topkok onder de knie te krijgen. Als je je aan het begin van je zwangerschap gaat inschrijven voor kraamzorg kun je dus kiezen voor een kraamzorgorganisatie die naast professionele zorg ook nog eens lekker het MAMAdiner bij jou thuis kan koken!

Als je het MAMAdiner van kraamzorg tijdens je zwangerschap op onze site voor jezelf besteld hebt, geven wij dit door aan jouw kraamzorgorganisatie. Zij plannen in jouw kraamweek een kraamverzorgende in die de kookworkshop gevolgd heeft*.

De kraamverzorgende neemt voor jou de vrolijke MAMAdiner shopper met cadeautjes en waardebonnen mee. En natuurlijk de speciale MAMAdiner menukaart waarop je kunt lezen uit welke gerechten je kunt kiezen.

Je kraamverzorgende bespreekt aan het begin van je kraamweek ook met je op welke dag ze voor jou (je partner en eventuele gasten) het MAMAdiner gaat bereiden. Of je kiest voor 1,2 of 3 gangen en of je een vis, vlees of vegetarisch hoofdgerecht wilt. Alles is mogelijk en met alle smaken en diëten wordt rekening gehouden!

De kraamverzorgende overlegt met jou wie de boodschappen voor het MAMAdiner in huis kan halen. De ingredienten van het MAMAdiner zijn door de topkoks met zorg gekozen en zoveel mogelijk puur en eerlijk. Alle ingredienten zijn in de supermarkt verkrijgbaar.

Het MAMAdiner kost 22,50 euro (exclusief ingredienten). 25% hiervan doneren we direct aan Orange Babies! Je ontvangt de factuur voor dit MAMAdiner van kraamzorg na je kraamtijd van je eigen kraamzorg organsiatie. Voor meer vragen hierover kun je met hen contact opnemen.

Klik hier om het MAMAdiner aan te vragen.

Klik hier voor een totaaloverzicht van alle veelgestelde vragen


*Nog niet alle kraamverzorgenden hebben de MAMAdiner kookworkshop gevolgd .  Het kan daarom voorkomen dat er in jouw kraamweek niet altijd een kraamverzorgende beschikbaar is die het MAMAdiner kan bereiden.  De kraamzorg organisatie zoekt in overleg met jou een oplossing.