Aanvragen

Het MAMAdiner van kraamzorg cadeau geven

Het is natuurlijk super leuk als de kraamverzorgende van de nieuwe mama als verrassing namens jou het MAMAdiner voor haar gaat bereiden. Per deelnemende kraamzorgorganisatie is het menu exclusief voor hen samengesteld door een bekende topkok.

Je kunt het MAMAdiner van kraamzorg  via de site van het MAMAdiner aanvragen. Wel moet je zelf navragen bij welke kraamzorgorgansiatie de nieuwe mama ingeschreven staat. Je kunt dan op onze site kijken of deze kraamzorgorganisatie het MAMAdiner aanbiedt. Het MAMAdiner en de deelnemende kraamzorgorganisaties mogen namelijk zelf geen geen informatie verschaffen over wie er ingeschreven staat voor kraamzorg.

Op het aanvraagformulier op onze site kies je de juiste kraamzorg organisatie en vul je je eigen gegevens en die van de nieuwe mama in. Je betaalt met IDEAL en vervolgens (na een succesvolle betaling) wordt jouw aanvraag doorgestuurd naar betreffende kraamzorgorganisatie. Bij eventuele vragen neemt de kraamzorgorganistaie contact op met jou als 'cadeaugever' . Als jij vragen hebt over jouw cadeau kun je hierover contact opnemen met de kraamzorgorganisatie waar de nieuwe mama ingeschreven staat.

De kraamzorgorganisatie plant een kraamverzorgende in die de kookworkshop van het MAMAdiner gevolgd heeft * . In de kraamweek neemt de kraamverzorgende namens jou de vrolijke MAMAdiner boodschappenshopper en alle waardebonnen en cadeautjes mee. Bovendien wordt onder elke 100 nieuwe mama's een 'Dame de Paris' maternity set van marlies|dekkers verloot!

Ook neemt de kraamverzorgende de menukaart mee met gerechten waaruit de nieuwe mama kan kiezen. Er wordt met alle smaken en diëten rekening gehouden!

Het MAMAdiner van kraamzorg cadeu geven kost 22,50 (exclusief ingrediënten). De ingredienten zijn niet bij de prijs inbegrepen. De kraamverzorgende overlegt met de nieuwe mama welke gerechten van het MAMAdiner ze gaat bereiden en wie de boodschappen in huis kan halen. Als je, als cadeaugever, ook de boodschappen voor de nieuwe wilt betalen moet je dat zelf even met haar regelen.

We doneren 25% van de omzet per MAMAdiner aan Orange Babies! Na een geslaagde IDEAL betaling ontvang je per post van ons een vrolijke MAMAdiner cadeaubon. Je kunt deze cadeaubon aan de nieuwe mama geven of versturen. Zodat ze weet dat haar eigen kraamverzorgende, namens jou, in haar kraamweek het MAMAdiner voor haar gaat bereiden!

Klik hier om het MAMAdiner cadeau te geven.

Klik hier voor een totaaloverzicht van alle veelgestelde vragen


* Nog niet alle kraamverzorgenden hebben de MAMAdiner kookworkshop gevolgd. Het kan daarom voorkomen dat er in de kraamweek geen kraamverzorgende beschikbaar is die het MAMAdiner kan bereiden. De kraamzorgorganisatie zoekt in overleg met de nieuwe mama naar een oplossing.