Aanvragen

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door MAMAdiner met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. MAMAdiner verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

MAMAdiner aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. MAMAdiner aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van MAMAdiner opgenomen informatie.

MAMAdiner is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch op de MAMAdiner website zouden voorkomen. MAMAdiner is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met de MAMAdiner website zijn gelinked.

MAMAdiner respecteert de privacy van elke bezoeker aan deze site. Hierna wordt beschreven hoe MAMAdiner gegevens verzamelt en hoe die gegevens gebruikt worden.

MAMAdiner verzamelt geen persoonsgegevens tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Met het verzenden van een e-mail geeft een bezoeker MAMAdiner toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor marktonderzoek en statistische doeleinden. Daarnaast gaat MAMAdiner er van uit dat een bezoeker geen bezwaar maakt tegen het ontvangen van informatie over actuele aanbiedingen via MAMAdiner. MAMAdiner verzekert elke bezoeker met de grootste zorgvuldigheid om te gaan met persoonlijke gegevens conform de geldende wettelijke bepalingen en zal deze gegevens niet verstrekken aan derden.

In sommige gevallen zal MAMAdiner gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals welke versie browser of computer operating system een bezoeker gebruikt, IP-adressen toegewezen door providers, etc. Deze gegevens helpen ons de site beter af te stemmen op de wensen en voorkeuren van de bezoekers.

MAMAdiner is een initiatief van Me&U v.o.f., Rotterdam, KvK 51462206.